Om oss

Om oss

Om oss

I vår webbshop kan du enkelt och smidigt beställa dina favoritprodukter som kommer direkt från producenten. Vårt mål är att göra din shoppingupplevelse så bekväm som möjligt.

  • Varor producerade med hänsyn till miljö och kvalitet
  • Effektivt och snabbt leveranssystem
  • Varor levereras i hela landet
  • Få varorna direkt till dörren

Far och son

Antonio och Gian-Carlo Grimaldi, är en far med erfarenhet som kock och en son med affärsinstinkt och entreprenörsanda. Vi delar samma passion för matlagning och våra italienska rötter i Puglia. För att förverkliga vår dröm och sprida vår kärlek för autentisk italiensk mat över hela världen startade vi företaget Grimaldi Import tillsammans. Genom att importera högkvalitativa italienska råvaror och produkter, vill vi erbjuda våra kunder möjligheten att uppleva den genuina smaken av Italien.

Grimaldi Import har ett brett sortiment av produkter, från olivoljor till pasta och autentiska delikatesser. Matlagning är för oss en kärleksfull och passionerad konstform. Vi vill inspirera och uppmuntra människor att utforska och njuta av olika smaker och ingredienser. Som ambassadörer för Puglias kulinariska traditioner och arv vill vi med vår expertis och engagemang ge dig möjligheten att få känna smaker som väcker dina smaklökar till liv.